Интерактивен проект „БЕБЕШКА ПИЕСА” в Столичен куклен театър!

Интерактивен проект „БЕБЕШКА ПИЕСА” в Столичен куклен театър!

Интерактивният проект „БЕБЕШКА ПИЕСА”, чиято премиера ще бъде на 7 март 2014 г., е предназначен за деца на 2 и 3 годишна възраст и техните родители.

Театралната игра вплита базови за детското развитие и възпитание модели, поднесени забавно и с много музика. Проектът, чиято продължителност  е 30 минути, е консултиран с психолог и съобразен с особеностите в
 развитието на детето през най-ранната му възраст и неговата потребност чрез преживявания да опознае заобикалящия го свят.

Децата на възраст 2 и 3 години ще попаднат в едно весело представление, което може да се опише като голяма детска играчка - цветна, пееща, пухкава и мекичка, може да се погали, причудлива, близка, своя... Коте, пиле, охлювче, гъсеница и калинки ще помагат на един „мъник” - Тютю в порастването” – споделя Елза Лалева – автор и режисьор на „Бебешка пиеса”.

Идеята, че преживяването и обучението са взаимосврзани, в конкретната пиеса се моделира и превръща в едно действащо знание, което насърчава развитието на базови умения и познания у децата на посочената възраст. Спектакълът помага и на родителите също да пораснат – нали тъкмо те трябва да помогнат на малкото дете да направи първия си избор – между да и не.

Билети за представлението „Бебешка пиеса”, ще се продават предварително със записване,тъй като поради спецификата на същото бройката зрители е редуцирана до 15, т.е. 15 родители с деца от 2 до 3 години.

Продажби и записвания на касата на Столичен куклен театър,
телефон 02/988 54 16.

Продължителност – 30-35 мин.
Цена на билетите 8 лв. за родител с деца.
 Заповядайте!
Всички новини