ПРЕМИЕРА, ПРАЗНИЧНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ И КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ В СТОЛИЧЕН КУЛЕН ТЕАТЪР

ПРЕМИЕРА, ПРАЗНИЧНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ И КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ В СТОЛИЧЕН КУЛЕН ТЕАТЪР

ПРЕМИЕРА, ПРАЗНИЧНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ И КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ В СТОЛИЧЕН КУЛЕН ТЕАТЪР
 
 
В Столичен куклен театър кипи усилена подготовка за празничните дни.
Вълшебната къщичката, с пощенската кутия за писмата до  Дядо Коледа,  вече очаква своите посетители, които могат да споделят с добрия старец най-съкровените си желания.
По традиция Столичен куклен театър ще поднесе на публиката си и  Коледна премиера. На 09.12.2017 г. от 12.00 часа, в салона на бул. „Янко Сакъзов“ 19, ще се състои премиерата на спектакъла СТАНА НЕЩО НЕОБИКНОВЕНО, от Стефан Москов и Леонард Капон, по приказки на Джани Родари. Режисьор на постановката е  Иван Райков, сценографията и костюмите са дело на Станислава Кръстева, кукли - Диана Узунова-Тодорова, музика - Мишо Шишков.
Участват актьорите: Елена Русалиева, Румен Гаванозов, Стоян Дойчев и Татяна Етимова.
На 14 декември 2017г. стартира традиционният „коледен маратон” в Столичен куклен театър.
Както всяка година в навечерието на коледните и новогодишните празници малките софиянци  и гости на столицата  ги очакват много празнични и незабравими срещи с постановките на театъра и, разбира се, с дядо Коледа.  
Малчуганите ще могат да  се потопят във вълшебния свят на куклите и да се убедят, че наистина „по Коледа се случват чудеса”.
 „Снежната кралица”, „Малката кибритопродавачка”, „Тримата снежковци”, „По следите на Дядо Коледа“  и  „Топлата ръкавичка“ също са сред празничните постановки , с които СКТ ще поздрави своята публика. Спектаклите ще се играят и през коледните дни на 23, 24, 25 и 26  декември. 
 
Всички новини