НЯМА БИЛЕТИ ЗА 27 И 28 ФЕВРУАРИ!

НЯМА БИЛЕТИ ЗА 27 И 28 ФЕВРУАРИ!

Свършиха билетите и за представленията ни на 27 и 28 февруари!
Радостно е за нас, че вече става традиция билетите за представленията ни да свършват много бързо! Но пък ни тъжно, че не можем да допуснем повече зрители в салона поради ограниченията свързани с противоемидемичните мерки! И с много оптимизъм гледаме напред в очакване на времето, когато ще можем отново да играем на пълни салони и да се наслаждаваме заедно на кукленото изкуство! Благодарим ви, че сте снас, приятели! Пазете се и бъдете здрави!
Заповядайте на представленията ни през м. Март! Вижте програмата на www.sofiapuppet.com
Поради ограничения брой места, препоръчваме да закупувате билетите си предварително! Можете да го направите на място на билетната каса на ул. “Ген. Гурко” №14 (Тел. каса: 02 988 54 16), онлайн през платформата на Theatre Art (директно през линка в събитието), чрез платформата epaygo.bg и във всяка каса на Easy Pay. Моля, зрителите, които искат да закупят онлайн билети за повече от двама членове от едно семейство, да се обадят на билетна каса за онлайн съдействие!
Представленията в Столичен куклен театър се играят при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност и съобразно разпоредбите на МЗ и СО!
Всички новини